A tervező

Nagy Andrea Divat - és stílustervező

Már gyermekként is a rajzolás volt a mindenem, legtöbbször királynőket és hercegnőket rajzoltam, ahova csak lehetett. Mintha már akkor is éreztem volna, hogy felnőtt koromban ezzel fogok foglalkozni.

A divat és a ruhák az életemben mindig központi helyen szerepeltek. Nagyapám is úri szabó volt, így már kiskoromban belecsöppentem a selymek, szövetek, színek világába, ami varázslatos volt egy kislány számára.

Szinte mágnesként vonzott, hogy a tanulmányaimat ebben az irányban folytassam.

Nyíregyházán végeztem, mint stílus- és divattervező, majd együtt dolgoztam egy ismert iparművésszel. Kuriózum volt számomra, hogy a közösen megálmodott és papírra vitt ruhák a szövetekre kézi festés által váltak valósággá. Hosszú évek közös munkája számomra egy óriási tapasztalatot adott.

Miután a fővárosba költöztem egyre többen kerestek meg, hogy tervezzem meg esküvői ruhájukat a ”Nagy napra”. Ez egy kreatív együtt-gondolkodás a menyasszony és a divattervező részéről. Nagyon megkedveltem ezt a közös tervezési- és alkotómunkát.

Mindig az egyediségre törekedtem.

A mai standard menyasszonyi ruhák nagy többsége abroncsos kivitelű, nehéz, kényelmetlen darabok. Ezzel szembe megy az általam megálmodott stílus, amit a ruháimmal képviselek.

Megszületett a NAYBEL márka.

A Naybel márka stílusa egy könnyed, letisztult vonalvezetés. Merevítés és abroncs nélkül lágyságot és természetességet biztosít viselőjének.

Menyasszonyi ruha tervezésnél fő szempont számomra, hogy életed e fontos napján kényelmesen és felszabadultan érezd magad a ruhádban. Olyan viselet legyen amiben nem kell feszengened, és várnod arra, hogy mikor veheted már le.

Ez a nap tényleg legyen a Te napod !

TOP