Gyakran Ismételt Kérdések

A menyaszonyok igényei rendkívül eltérőek, így a legtöbb menyasszonyi ruha is egyedi. 
A ruha elkészítésének ideje nagyban függ az igényektől, egy egyszerűbb, kevesebb díszítéssel bíró ruha általában hamarabb elkészül, mint egy gazdagon csipkézett, esetleg gyöngyökkel dekorált darab.

Hogy biztosan beleférjünk az időbe, az első ruha próbára az esküvő előtt 3 hónappal kerül sor.
Ahhoz azonban, hogy ekkorra már elkészüljön a ruha első verziója, már jóval hamarabb sort kell kerítenünk az első egyeztetésre, a közös tervezésre. Ideális esetben nagyjából az esküvő előtt 4-6 hónappal.

Fontos, hogy egy szezonban csak limitált mennyiségű ruha elkészítését tudjuk vállalni, így érdemes minél előbb bejelentkezned hozzánk, hogy még beleférj a keretbe. 

 

Az elkészült ruhát akár már az esküvő előtt 2-3 héttel hazaviheted. Nagyon ügyelünk  a határidőre, így nem kell aggódnod, a ruha garantáltan elkészül majd a nagy nap előtti hetekben.
Az elkészült ruhához egy fehér, egyedi, logózott ruhazsákot is biztosítunk, ami kényelmes és stílusos helye lesz majd a ruhádnak az esküvőig. A ruhazsákban a ruha szállítása és tárolása sem okoz majd gondot.

Ha nem szeretnél ruhát varratni, viszont beleszerettél kollekcióink valamelyik darabjába, jó hírünk van számodra! A menyasszonyi és menyecske ruha kollekciók darabjaira bérlési lehetőséget is biztosítunk! Keress minket bátran a részletekért!

Természetes, hogy a nagy napon mindenki szeretné a maximumot kihozni magából. Ha fogyni szeretnél, a ruhakészítés során a második próbáig kell megtenned azt, utána, mivel a ruha a te méreteidre készül, tartanod kell a súlyodat, hogy tökéletesen álljon majd az esküvődön. Ne aggódj a súlyod miatt, a ruhát az egyedi adottságaidhoz szabjuk, nem számítanak a kilók, gyönyörű leszel benne!

 

Az első ruhapróbára a menyasszonyi ruhához választott cipőt kell magaddal hoznod, vagy ha még nincs meg a  cipőd, egy ahhoz hasonló magasságú cipő is megfelel.

Az első próba a legrövidebb, ilyenkor csak az alapokat próbáljuk. Persze, ha szeretnéd, hozhatsz magaddal kísérőt, de érdemesebb inkább a 2- vagy 3. próbára hívnod. Ekkor már sokkal látványosabb lesz a próba.

Egy ilyen jellegű ruha 310 ezer Ft-tól kezdődik, pontos árat konzultáció keretein belül tudunk számolni, miután pontosan megbeszélünk minden részletet a tervezett ruhával kapcsolatban.

Egy applikált csipke body, egyedi igények szerint, a méreteidre készítve, 210 000 Ft-tól kezdődik.
Egy ilyen body elkészítése rengeteg munkaórába telik, ez a menyasszonyi ruha dísze, ettől lesz az egész különleges, egyedi.
A bodykhoz a legjobb minőségű illúzió tüllt használjuk, ami tökéletesen illik a bőrszínedhez, ez több ezer Ft –os méteráron érhető csak el.
Az applikálható, minőségi, egyedi csipkék ára 30 000 Ft/ méter felett kezdődik. Amikor egyesével kivágom,és rátűzöm a csipkét az illúzió tüllre, időben 5-8 órát is igénybe vesz ez az aprólékos munka. Ezután egyesével, kézzel varrjuk rá a csipkét a ruhára ez szintén 8-15 órát is igénybe vehet, függően a csipke mennyiségétől.
A végeredmény egy gyönyörű, minőségi applikált csipke body.

Ha nem szeretnél egyedi csipke bodyt készíttetni, a készleten lévő bodykra bérlési lehetőséget is tudunk biztosítani. Keress minket a részletekért!

 

Készen állsz? Vedd fel velem a kapcsolatot és kezdjük el megvalósítani álmaid ruháját!

TOP