Konzultáció és a ruhakészítés folyamata

Amennyiben szívesen viselnél a nagy napodon egy Naybel ruhát, első lépésként vedd fel velem a kapcsolatot!
Az ajánlatkérést a weboldalon keresztül tudod elindítani, az Ajánlatkérés menüpontból. Fontos, hogy részletesen írd le, milyen ruhát képzeltél el magadnak. Ne felejts el minden fontos részletet megemlíteni: a stílust, a színeket, az anyagokat, és minden egyebet, ami számodra fontos. A pontos leírás segít abban, hogy olyan ruhát tervezzek Neked, ami tökéletesen passzol a nagy napodhoz. Ha van képed vagy vázlatod az álomruháról, kérlek csatold azt is.

A kapcsolatfelvételedre e-mailben fogok válaszolni, egy ajánlattal.
Amennyiben az ajánlatot elfogadod, folytathatjuk is a ruhád elkészítését!

Amint elfogadod az árajánlatot, szeretettel várlak egy személyes találkozóra. Ideális esetben ez az esküvő előtt 5-6 hónappal történik.

 • Konzultációs díj: A menyasszonyi ruha konzultációja 10 000 Ft, a menyecske ruháé pedig 5 000 Ft. Ezek az összegek a szerződéskötés esetén a végső összegből levonásra kerülnek.
 • Mintakollekciók és stílusok: A találkozón lehetőséged lesz felpróbálni különféle mintakollekciókat, szoknyákat, bodykat, hogy megtaláld a számodra legideálisabb stílust. Ez a lépés segít a közös tervezési folyamatban is.
 • Hozd magaddal elképzeléseidet: Ha van már konkrét ötleted vagy mintadarabod, azt is nyugodtan hozd magaddal.
 • Személyre szabott tanácsok: Megbeszéljük, melyik stílus és fazon előnyös számodra, és milyen anyagok, csipkék állnak a legjobban. Különböző árkategóriákban tudok választékot mutatni.
 • Méretvétel: A találkozó során pontos méreteket veszünk fel.
 • Egyedi tervezés: Együtt tervezzük meg a ruhádat, készítek egy modellrajzot az elképzeléseid alapján, anyagmintákkal együtt. Ezt a tervezetet a szerződés keretei között rögzítjük.
 • Előleg fizetése: A ruha megrendelése az előleg befizetésével válik hivatalossá.
  • Első próba: Az első alkalommal egy alapruhát próbálsz fel. Ez az alap az, amire a további részletek épülnek. Ha ez tökéletesen áll rajtad, a következő próbán kerül fel a csipke applikáció és egyéb díszítések, amennyiben a ruhád terve ezt igényli.
  • Mit hozz magaddal: A próbák során érdemes magaddal hozni azt a cipőt és fehérneműt, amit a nagy napon viselni fogsz. Ezek befolyásolják, hogyan áll a ruha, így fontos, hogy már a próbákon is lássuk, hogyan illeszkednek a ruhához.
  • Próbák száma: Egy menyasszonyi ruha elkészítéséhez általában 3-4 próba szükséges, de ez változhat a ruha bonyolultságától függően. Minden próba azért van, hogy a nagy napon ruhát minden részletében tökéletes legyen.

A varrás művészete és a részletekre való odafigyelés eredményeként elérkeztünk az utolsó lépéshez: a ruha teljes befejezéséhez. Az utolsó próbán már a teljesen elkészült ruhát fogod felpróbálni. Ez a pillanat az, amikor minden összeáll, és láthatod, hogy az álmaid ruhája valósággá vált.

 • Utolsó próba: Ez a találkozó a finomhangolásokról és az utolsó simításokról szól. Ha minden részlet tökéletes, a ruha készen áll arra, hogy hazavidd.
 • Személyre szabott eredmény: A végeredmény egy olyan ruha lesz, ami minden részletében tükrözi a személyiségedet. Hiszem, hogy ha a ruha tökéletesen illik hozzád, akkor ez a harmónia és önbizalom a nagy napon is átragyog majd.

Ez a folyamat nemcsak egy ruha elkészítéséről szól, hanem egy olyan alkotásról is, ami tükrözi az egyedi szépségedet és személyiségedet. Mindig nagy örömmel tölt el, mikor részese lehetek ennek a különleges útnak, és alig várom, hogy lássam, ahogyan te is ragyogsz majd a tökéletes ruhádban.

 

Készen állsz? Vedd fel velem a kapcsolatot és kezdjük el megvalósítani álmaid ruháját!

TOP